page_banner

Upacara penghargaan kanggo karyawan pinunjul tanggal 27 Jan 2021

Upacara penghargaan kanggo karyawan pinunjul ing taun 2020 dianakake wingi sore ing Perfect Display. Kena pengaruh gelombang nomer loro COVID-19. Kabeh kolega padha kumpul ing atap ing 15F kanggo melu upacara penghargaan taunan kanggo karyawan sing pinunjul. Rapat kasebut dipimpin dening Chen Fang saka pusat administrasi.

news (1)

Dheweke ujar, ing taun 2020 sing luar biasa, kabeh kolega ngatasi kesulitan lan nggawe prestasi sing nyenengake, sing ana ing upaya gabungan kabeh kolega. Karyawan sing pinunjul saiki mung minangka wakil. Dheweke duwe ciri umum: padha nganggep kerja minangka misi lan golek keunggulan. Malah ing lapangan kerja sing paling umum, dheweke nuntut standar sing paling dhuwur. Dheweke prihatin babagan perusahaan, darmabakti lan gelem menehi kontribusi.

news (2)

Chen Fang negesake: karyawan sing meneng-meneng menehi kontribusi minangka tulang punggung pangembangan perusahaan; Pelopor inovasi lan pangembangan, padha mbukak pasar ing jaban rangkah, ngetokake tren, lan nggawe populer ing saindenging jagad; Kepemimpinan perjuangan keras, dheweke ngatur kanthi efektif, lan nambah penghasilan lan nyuda pengeluaran. Karyawan sing duwe kuwalitas sing apik ora mung minangka salah sawijining pendorong kanggo pembangunan cepet, nanging uga para praktisi lan pewarise budaya perusahaan!

news (4)

Ing pungkasan rapat, ketua Pak He ngatur pidato:

1. Staff sing apik yaiku wakil tim sing apik banget.

2. Setel target lan output penjualan ing taun 2021, lan perusahaan bakal tetep njaga tingkat pertumbuhan taunan udakara 50%. Nimbali kabeh karyawan supaya terus kerja keras.

3. Tindakake dhawuhe pamrentah, wenehi saran supaya aja mulih ing taun anyar kajaba kudu prelu. Perusahaan bakal menehi 500 yuan kanggo kolega sing tetep ing Shenzhen, lan nglampahi taun anyar karo dheweke.

 news (3)


Wektu kiriman: Feb-01-2021