page_banner

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për punonjës të shquar në 27 Jan, 2021

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për punonjës të shquar në vitin 2020 u mbajt dje pasdite në Perfect Display. Prekur nga vala e dytë e COVID-19. Të gjithë kolegët u mblodhën në tavanë në 15F për të marrë pjesë në ceremoninë vjetore të ndarjes së çmimeve për punonjës të shquar. Takimi u kryesua nga Chen Fang i qendrës administrative.

news (1)

Ai tha, në vitin e jashtëzakonshëm 2020, të gjithë kolegët tanë kanë kapërcyer vështirësitë dhe kanë bërë arritje të kënaqshme, gjë që qëndron në përpjekjet e përbashkëta të të gjithë kolegëve tanë. Punonjësit e sotëm të shquar janë vetëm përfaqësues. Ata kanë karakteristika të përbashkëta: ata e konsiderojnë punën si misionin e tyre dhe ndjekin përsosmërinë. Edhe në punët më të zakonshme, ata e kërkojnë veten me standardet më të larta. Ata janë të shqetësuar për kompaninë, të përkushtuar dhe të gatshëm për të kontribuar.

news (2)

Chen Fang theksoi: punonjësit që kontribojnë në heshtje janë shtylla kurrizore e zhvillimit të ndërmarrjes; Pionierët e inovacionit dhe zhvillimit, ata hapin tregjet e huaja, udhëheqin trendin dhe e bëjnë atë të popullarizuar në të gjithë botën; Udhëheqja e luftës së vështirë, ata menaxhojnë në mënyrë efektive, dhe rrisin të ardhurat dhe zvogëlojnë shpenzimet. Punonjësit tanë me këto cilësi të shkëlqyera nuk janë vetëm një nga forcat shtytëse për zhvillimin e shpejtë, por edhe praktikuesit dhe trashëgimtarët e kulturës së ndërmarrjes!

news (4)

Në fund të takimit, Kryetari Z. Ai bëri një fjalim përmbyllës

1. Stafi i shkëlqyeshëm është përfaqësuesi i ekipit tonë të shkëlqyeshëm.

2. Vendosni objektivin dhe prodhimin e shitjeve në 2021, dhe kompania do të vazhdojë të mbajë një normë vjetore rritjeje prej rreth 50%. Bëni thirrje të gjithë punonjësve që të vazhdojnë të punojnë shumë.

3. Ndiqni thirrjen e qeverisë, avokoni që të mos ktheheni në vendlindjen për vitin e ri nëse nuk është e nevojshme. Kompania do t'u japë 500 juanë kolegëve që qëndrojnë në Shenzhen dhe do të kalojnë një vit të ri me ta.

 news (3)


Koha e postimit: Shkurt-01-2021