page_banner

Церемонија на доделување на наградите за извонредни вработени на 27 јануари 2021 година

Церемонијата на доделување на наградите за извонредни вработени во 2020 година се одржа вчера попладне во Совршен дисплеј. Погодени од вториот бран на КОВИД-19. Сите колеги се собраа на покривот во 15F за да учествуваат на годишното доделување на наградите за извонредни вработени. Со состанокот претседаваше Чен Фанг од административниот центар.

news (1)

Тој рече, во вонредната 2020 година, сите наши колеги ги надминаа тешкотиите и постигнаа задоволни достигнувања, што лежи во заедничките напори на сите наши колеги. Денешните извонредни вработени се само претставници. Тие имаат заеднички карактеристики: тие ја сметаат работата за своја мисија и се стремат кон извонредност. Дури и во најобичните работни места, тие се бараат со највисоки стандарди. Тие се загрижени за компанијата, посветени и подготвени да придонесат.

news (2)

Чен Фанг истакна: вработените кои немо придонесуваат се 'рбетот на развојот на претпријатието; Пионерите на иновации и развој, тие ги отвораат странските пазари, го водат трендот и го прават популарен низ целиот свет; Раководството на тешка борба, тие успешно управуваат и ги зголемуваат приходите и ги намалуваат трошоците. Нашите вработени со овие одлични квалитети не се само една од движечките сили за брзиот развој, туку и практичарите и наследниците на културата на претпријатието!

news (4)

На крајот на состанокот, Претседавачот Г-дин Тој даде завршен говор

1. Одличен персонал е претставник на нашиот одличен тим.

2. Поставете ги целите и производството на продажбата во 2021 година, а компанијата ќе продолжи да одржува годишна стапка на раст од околу 50%. Повикајте ги сите вработени да продолжат да работат напорно.

3. Следете го повикот на владата, застапувајте да не го враќате родниот град за новата година, освен ако не е потребно. Компанијата ќе им даде 500 јуани на колегите кои престојуваат во Шенжен и ќе поминат поинаква нова година со нив.

 news (3)


Време на објавување: февруари-01-2021 година