page_banner

Upacara pangajén pikeun pagawé pinunjul tanggal 27 Jan 2021

Upacara pangajén pikeun pagawé pinunjul di 2020 diayakeun kamari soré di Perfect Display. Kapangaruhan ku gelombang kadua COVID-19. Sadayana kolega kumpul di luhur hateup dina 15F pikeun ilubiung dina upacara panghargaan taunan pikeun pagawé pinunjul. Rapat dipimpin ku Chen Fang ti pusat administrasi.

news (1)

Cenah, dina taun anu luar biasa 2020, sadaya kolega kami parantos ngungkulan kasusah sareng ngahontal prestasi anu pikaresepeun, anu aya dina usaha babarengan sadaya kolega kami. Karyawan anu hadé ayeuna ngan ukur wawakil. Aranjeunna gaduh ciri anu umum: aranjeunna nganggap padamelan salaku misi sareng ngudag kaunggulan. Malah dina padamelan anu paling biasa, aranjeunna nungtut diri kalayan standar anu paling luhur. Aranjeunna prihatin ngeunaan perusahaan, dédikasi sareng kersa nyumbang.

news (2)

Chen Fang nunjukkeun: pagawé anu cicingeun nyumbang mangrupikeun tulang tonggong pangwangunan perusahaan; Pelopor inovasi sareng pamekaran, aranjeunna muka pasar luar negeri, mingpin tren, sareng ngajantenkeun populér di panjuru dunya; Kapamimpinan perjuangan keras, aranjeunna ngatur sacara épéktip, sareng ningkatkeun pendapatan sareng ngirangan pengeluaran. Karyawan urang anu ngagaduhan kualitas anu hadé ieu henteu ngan ukur salah sahiji kakuatan panggerak pikeun pangembangan gancang, tapi ogé para praktisi sareng pewaris budaya perusahaan!

news (4)

Dina akhir rapat, pupuhu Mr. He ngadamel biantara panutup:

1. Staf anu saé mangrupikeun wawakil tim kami anu saé.

2. Atur udagan penjualan sareng kaluaran di 2021, sareng perusahaan bakal tetep ngajaga tingkat pertumbuhan taunan sakitar 50%. Nelepon ka sakumna pagawé pikeun terus kerja keras.

3. Nuturkeun ajakan pamaréntah, ngadukung pikeun henteu balik ka kampung halaman pikeun taun énggal upami diperyogikeun. Perusahaan bakal masihan 500 yuan ka kolega anu cicing di Shenzhen, sareng nyéépkeun taun énggal anu béda sareng aranjeunna.

 news (3)


Waktos Post: Feb-01-2021