page_banner

Model: YM25BFN-165Hz

Model: YM25BFN-165Hz

Pedaran pondok:

Visual FHD didukung kalayan cemerlang ku laju Anyarkeun 165hz anu gancang pisan pikeun mastikeun urutan anu gancang-gancang katingali langkung lemes sareng langkung jéntré, masihan anjeun nambihan nalika midangkeun. Sareng, upami anjeun ngagaduhan kartu grafik AMD anu cocog, maka anjeun tiasa ngamangpaatkeun téknologi FreeSync internal bawaan pikeun ngaleungitkeun layar luh sareng gagap nalika maén. Anjeun ogé bakal tiasa teras-terasan sareng maraton kaulinan telat-peuting, sabab monitorna modél layar anu ngirangan paparan émisi cahaya biru sareng ngabantosan kacapean panon.


Detil Produk

Fitur Key

24,5 "panel TN kalayan Resolusi FHD 1920x1080

Waktu Respon MPRT 0.6ms sareng Laju Refresh 165Hz

Port Témbong sareng 2 x sambungan HDMI

Henteu gagap atanapi nyarek ku AMD FreeSync Téhnologi

Desain tanpa bingkai mawa pangalaman visual anu langkung saé

FlickerFree sareng Low Blue Mode Technology

Hasilna
Modél:

YM25BFN-165HZ

Jumlah sampel tés:

2010-4708

Suhu sakitar:

23.5

Tegangan Tés sareng frékuénsi:

230.1

Total distorsi harmoni tina
sistem pasokan listrik:

0,9

 

Pangukuran Rasio Luminance Puncak
Punculan luminance tina kaayaan dina-mode:

178.1 cd / m2

Puncak luminance tina mode paling caang
kaayaan:

305.9cd / m2

Babandingan pencahayaan puncak

/

 

Pangukuran Konsumsi Daya
Kaayaan operasi

Ayeuna
(mA)

Faktor kakuatan

Kakuatan nyata
(W)

Babasan

Modeu dina (SDR)

0,153

0,5436

19.85

-

Modeu hurung (HDR), upami aya

0,172

0,5407

21.39

-

Modeu pareum

-

-

-

-

Modeu sayaga

-

-

0,17

-

Modeu sayaga jaringan

-

-

-

-

 

Itungan EEI
SDR

HDR

HDR

P diukur (W)

19.85

21.39

Nempo luas permukaan, A (dm2)

16.45456343

16.45456343

EEI

0.793248

-

EEIlabel

0.77518

0.832439

Inpormasi tambahan

 

Naha Paké Monitor 144Hz atanapi 165Hz?

Naon laju nyegerkeun?

Hal anu pangpayunna urang kedah netepkeun nyaéta "Naon ari tarif panyegerkeun naon?" Untungna éta henteu rumit pisan. Laju nyegerkeun nyaéta ngan saukur sababaraha kali tampilan nyegerkeun gambar anu ditingalikeun per detik. Anjeun tiasa ngartos ieu ku ngabandingkeun kana tingkat pigura dina pilem atanapi kaulinan. Upami pilem ditémbak dina 24 pigura per detik (sapertos standar bioskop), maka eusi konténna ngan ukur nembongkeun 24 gambar anu béda per detik. Nya kitu, tampilan kalayan tingkat tampilan 60Hz nunjukkeun 60 "pigura" per detik. Éta sanés pigura, sabab tampilan bakal nyegerkeun 60 kali unggal detik sanaos sanés hiji piksel robih, sareng tampilan na ngan ukur nunjukkeun sumberna anu dieusian. Nanging, analogi na masih mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngartos konsép inti dina tingkat pembaruan. Laju nyegerkeun langkung luhur ku alatan éta hartosna kamampuan pikeun nanganan tingkat pigura anu langkung luhur. Ngan émut, yén tampilan ukur nunjukkeun sumber anu dieusian, sareng ku sabab éta, laju Anyarkeun anu langkung luhur henteu tiasa ningkatkeun pangalaman anjeun upami tingkat panyegaran anjeun parantos langkung luhur tibatan tingkat pigura sumber anjeun.

Naha éta penting?

Nalika anjeun nyambungkeun monitor anjeun ka GPU (Unit Pangolah Grafis / Kartu Grafis) monitor bakal nembongkeun naon waé anu dikirimkeun ku GPU, dina pigura naon waé anu dikirimkeunana, dina atanapi handapeun tingkat pigura maksimum monitor. Tingkat pigura anu langkung gancang ngamungkinkeun gerak naon waé tiasa dilakukeun dina layar langkung lancar (Gbr 1), kalayan ngirangan gerak kabur. Ieu penting pisan nalika nonton video atanapi kaulinan gancang.

Refresh Rate sareng Gaming

Sadaya gim pidéo disayogikeun ku pakakas komputer, henteu masalah platform atanapi grafikna. Seuseueurna (khususna dina platform PC), pigura bakal diciduh gancang-gancang sabab tiasa dihasilkeun, kusabab ieu biasana ditarjamahkeun ka midangkeun anu langkung lemes sareng langkung saé. Bakal aya kirang reureuh antara unggal pigura individu sareng kusabab éta kirang input lag.

Masalah anu tiasa kajantenan kadang-kadang nalika pigura parantos dirayakeun langkung gancang tibatan laju tampilan tampilan seger. Upami anjeun gaduh tampilan 60Hz, anu dianggo pikeun maénkeun kaulinan pikeun ngajadikeun 75 bingkai per detik, anjeun tiasa ngalaman anu disebat "nyaring layar". Ieu kajantenan sabab tampilan, anu nampi input ti GPU dina interval anu rada teratur, sigana bakal néwak hardware antara pigura. Hasilna nyaéta layar nyaring sareng nyentak, gerak henteu rata. Seueur kaulinan ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobih tingkat pigura anjeun, tapi ieu ngandung harti yén anjeun henteu nganggo PC saé sadayana. Naha nyéépkeun seueur artos dina komponén pangénggalna sareng pangageungna sapertos GPU sareng CPU, RAM sareng SSD drive upami anjeun badé nganggo kamampuanna?

Naon solusi pikeun ieu, anjeun panginten heran? Laju nyegerkeun langkung luhur. Ieu ngandung hartos naha ngagaleuh 100Hz, 144Hz atanapi monitor komputer 165Hz. Ningkatkeun tina 60Hz dugi ka 100Hz, 144Hz atanapi 165Hz mangrupikeun bédana anu jelas pisan. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun ngan ukur kedah ningali nyalira, sareng anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta ku ningali pidéo na dina tampilan 60Hz.

 Laju nyegerkeun adaptif, nanging, mangrupikeun téknologi canggih anu ayeuna beuki populér. NVIDIA nyebat G-SYNC ieu, sedengkeun AMD nyebatna FreeSync, tapi konsep inti na sami. Pintonan kalayan G-SYNC bakal naroskeun ka kartu grafik kumaha gancangna nganteurkeun pigura, sareng ngaluyukeun tingkat panyegaran saluyu. Ieu bakal ngaleungitkeun layar nyaring dina tingkat pigura nepi ka tingkat panyegaran maksimum monitor. G-SYNC mangrupikeun téknologi anu NVIDIA ngeusi biaya lisénsi anu luhur sareng tiasa nambihan ratusan dolar kana harga monitor. FreeSync di sisi sanésna mangrupikeun téknologi sumber kabuka anu disayogikeun ku AMD, sareng ngan ukur nambihan sakedik kanggo biaya monitor. We Perfect Display masang FreeSync dina sadaya monitor kaulinan urang salaku standar.

144Hz11

Naha kuring kedah mésér monitor kaulinan G-Sync sareng FreeSync anu cocog?

Sacara umum, Freesync penting pisan pikeun midangkeun, henteu ngan ukur pikeun nyingkahan cimata tapi pikeun ngasuransikeun pangalaman anu langkung lemes. Ieu leres pisan upami anjeun ngajalankeun perangkat keras kaulinan anu ngaluarkeun langkung seueur pigura tibatan tampilan anjeun anu tiasa diatur.

G-Sync sareng FreeSync mangrupikeun jalan kaluar pikeun dua édisi ieu ku cara nyegerkeun tampilan dina tingkatan anu sami sareng pigura anu dirangkep ku kartu grafik, hasilna game lemes, teu aya cimata.

Freesyn
Picture (6)

Naon HDR? 

HDR 400

Jangkauan dinamis tinggi (HDR) mésér nyiptakeun kontras anu langkung jero ku cara nyiptakeun kisaran dinamis anu langkung luhur. Monitor HDR tiasa ngajantenkeun sorot katingal langkung cerah sareng nganteurkeun bayangan anu langkung beunghar. Ningkatkeun PC anjeun nganggo monitor HDR pantes upami anjeun maénkeun kaulinan vidéo nganggo grafik anu saé atanapi nonton video dina résolusi HD.

 Tanpa jero teuing kana detil téknis, tampilan HDR ngahasilkeun luminance sareng jero warna anu langkung ageung tibatan layar anu diwangun pikeun nyumponan standar anu langkung lami. 

Picture (9)

MPRT 1ms pikeun salajengna ngirangan hantu gerak

MPRT 1ms

Kabebasan & Kalenturan

Sambungan anu anjeun kedah sambungkeun kana alat anu anjeun pikahoyong, ti laptop kana soundbars. Sareng ku 75x75 VESA, anjeun tiasa masang monitor sareng nyiptakeun ruang kerja khusus anu unik pikeun anjeun.

 Jaminan & Dukungan

Kami tiasa nyayogikeun 1% komponén cadang (teu kaasup panel) monitor.

Garansi Tampilan Sampurna nyaéta 1 taun.

Kanggo inpormasi garansi langkung seueur ngeunaan produk ieu, anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan kami. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami