page_banner

Model: OG34RWA-165Hz

Model: OG34RWA-165Hz

Katrangan singkat:

Visual UHD didhukung kanthi apik dening refresh rate 165hz kanggo mesthekake supaya urutan sing cepet bisa katon luwih alus lan luwih rinci, menehi sampeyan tambahan nalika game. Lan, yen sampeyan duwe kertu grafis AMD sing kompatibel, sampeyan bisa nggunakake teknologi FreeSync internal internal monitor kanggo ngilangi luh lan gagap layar nalika main. Sampeyan uga bakal bisa ngetrapake maraton game pungkasan wengi, amarga monitor nampilake mode layar sing nyuda cahya emisi cahya biru lan mbantu nyegah lemes mripat.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • :
  • Detail Produk

    Fitur Utama

    • 34 "Panel Cueved VA kanthi Resolusi WQHD 34400x1440
    • Wektu Respon OD 8ms lan Tarif Refresh 165Hz
    • Ndeleng Angle178º / 178º (CR> 10)
    • Tampilan sambungan Port lan HDMI
    • Ora gagap utawa luh karo Teknologi G-Sync
    • Desain tanpa kerangka nggawe pengalaman visual sing luwih apik
    • Teknologi Mode FlickerFree lan Biru Kurang

    Apa rate refresh?

    Babagan pisanan sing kudu digawe yaiku "Apa sing diarani tarif refresh?" Untunge ora kompleks banget. Tingkat refresh mung kaping pirang-pirang tampilan sing nyegerake gambar sing ditampilake per detik. Sampeyan bisa ngerti iki kanthi mbandhingake kanthi tingkat pigura ing film utawa game. Yen film dijupuk 24 bingkai per detik (kaya standar bioskop), mula konten sumber mung nuduhake 24 gambar beda per detik. Kajaba iku, tampilan kanthi tingkat tampilan 60Hz nuduhake 60 "frame" per detik. Pancen ora bingkai, amarga tampilan bakal disegarkan 60 kaping saben detik sanajan ora ana piksel siji, lan tampilan mung nuduhake sumber sing diwenehake. Nanging, analogi kasebut isih dadi cara sing gampang kanggo ngerti konsep inti sing ana ing tingkat refresh. Tingkat penyegaran sing luwih dhuwur tegese bisa ngatasi tingkat bingkai sing luwih dhuwur. Elinga, yen tampilan mung nuduhake sumber sing diwenehake, mula, tingkat refresh sing luwih dhuwur bisa uga ora bisa nambah pengalaman yen refresh rate wis luwih dhuwur tinimbang rate frame sumber sampeyan.

    Apa sing diarani QHD?

    QHD minangka singkatan kanggo kuartal High Definition. Resolusi QHD jenenge menehi kaping papat definisi standar HD aka 720p (resolusi 1280 x 720). Layar QHD nyata luwih landhep tinimbang model Full HD (FHD) alias resolusi 1080p (1920 x 1080), sing umume luwih umum lan uga luwih murah tinimbang tampilan QHD.

    Refresh Rate lan Gaming

    Kabeh game video diwenehake dening hardware komputer, ora preduli platform utawa grafis. Umume (utamane ing platform PC), pigura bakal metu nganti cepet bisa digawe, amarga iki biasane dadi gameplay sing luwih alus lan luwih apik. Bakal ana wektu tundha sing luwih sithik ing antarane saben pigura individu lan mulane kurang input input.

    Masalah sing bisa kedadeyan kadang-kadang yaiku nalika pigura digawe luwih cepet tinimbang tingkat tampilan sing disegarkan. Yen sampeyan duwe tampilan 60Hz, sing digunakake kanggo muter game nganti 75 bingkai per detik, sampeyan bisa uga nemu sing diarani "nyuwek layar". Iki kedadeyan amarga tampilan, sing nampa input saka GPU kanthi interval sing biasa, bisa uga nyekel hardware ing antarane pigura. Asil kasebut yaiku nyuwek layar lan gerakan ora nyenengake, ora rata. Akeh game ngidini sampeyan bisa ngatasi tarif bingkai, nanging iki tegese sampeyan ora nggunakake PC kanthi maksimal. Napa mbuwang dhuwit kanthi akeh komponen paling anyar kaya GPU lan CPU, drive RAM lan SSD yen sampeyan entuk kapabilitas?

    Apa solusi kanggo iki, sampeyan bisa uga kepengin weruh? Tingkat penyegaran sing luwih dhuwur. Iki tegese tuku 100Hz, 144Hz utawa monitor komputer 165Hz. Nganyarke saka 60Hz dadi 100Hz, 144Hz utawa 165Hz minangka prabédan sing nyata banget. Sampeyan kudu ndeleng dhewe, lan sampeyan ora bisa nindakake iku kanthi ndeleng video ing tampilan 60Hz.

     Tingkat penyegaran adaptif minangka teknologi canggih sing saiki saya populer. NVIDIA nyebut G-SYNC iki, dene AMD ngarani FreeSync, nanging konsep inti padha. Tampilan karo G-SYNC bakal takon kertu grafis sepira kerepe ngirim pigura, lan nyetel tingkat panyegaran sing cocog. Iki bakal ngilangi luh layar kanthi tingkat pigura nganti tingkat refresh maksimum monitor. G-SYNC minangka teknologi sing NVIDIA dikenani biaya lisensi sing dhuwur lan bisa nambah atusan dolar kanggo rega monitor. Saliyane, FreeSync minangka teknologi open source sing disedhiyakake dening AMD, lan mung nambah sethithik kanggo biaya monitor. We Perfect Display nginstal FreeSync ing kabeh monitor game minangka standar.

    Apa aku kudu tuku monitor game sing kompatibel karo G-Sync lan FreeSync?

    Umumé, Freesync penting banget kanggo game, ora mung kanggo ngindhari nyuwek, nanging kanggo ngasuransiake pengalaman sing luwih alus. Iki pancen bener yen sampeyan mbukak perangkat keras game sing ngasilake pigura luwih akeh tinimbang tampilan sing bisa ditangani.

    G-Sync lan FreeSync minangka solusi kanggo kaloro masalah kasebut kanthi tampilan refresh kanthi kecepatan sing padha karo frame sing diwenehake dening kertu grafis, nyebabake game sing bebas luh.

    Freesyn
    Picture (6)

    Apa HDR? 

    Tampilan range dinamis (HDR) nggawe kontras sing luwih jero kanthi ngasilake macem-macem dinamika dinamis sing luwih dhuwur. Monitor HDR bisa nggawe sorotan katon luwih cerah lan menehi bayangan sing luwih sugih. Nganyarke PC nganggo monitor HDR pancen migunani yen sampeyan muter game video kanthi grafis bermutu utawa nonton video kanthi resolusi HD.

     Tanpa luwih jero babagan rincian teknis, tampilan HDR ngasilake luminance lan ambane warna sing luwih gedhe tinimbang layar sing dibangun kanggo memenuhi standar sing lawas. 

    Picture (9)
    HDR 400

    Wektu Respon Cepet nyuda memedi & burem nalika transisi piksel, tansah fokus ing mungsuh lan medan sajrone wektu semrawut.

    Picture (10)







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita