z

Si'itia le Tau o Va'a & La'u, Agava'a o uta, ma le le lava o le Container

Fa'atuai o uta ma uta

O loʻo matou mulimulitaʻia tala fou mai Iukureini ma tausia i latou na aʻafia i lenei tulaga mataʻutia i o matou mafaufauga.

I tua atu o faʻalavelave faʻaletagata, o le faʻalavelave o loʻo aʻafia ai foʻi laiga ma sapalai filifili i le tele o auala, mai le maualuga o le tau o le suauʻu i faʻasalaga ma faʻalavelave le gafatia, lea tatou te suʻesuʻeina i le faʻafouga o lenei vaiaso.

Mo logistics, o le a'afiaga sili ona taatele i auala uma o le a fa'atupula'ia tau suau'u.A'o si'itia le tau o le suau'u, e mafai ona tatou fa'amoemoe e fa'asili atu tau o le a to'a ifo i le au fa'atau.

Faʻatasi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻatuai ma tapunia, manaoga le tumau mo uta vasa mai Asia i le US, ma le leai o se gafatia, o le sami o loʻo matua maualuga lava ma feʻaveaʻi taimi.

Siitia ma tuai le tau o uta i le sami

I le tulaga faʻaitulagi, o le tele o vaʻa latalata i Iukureini na faʻafeiloaʻi i isi taulaga lata ane i le amataga o taua.

O le tele o va'a pito i luga o le sami ua fa'agata fo'i le fa'atonuina o tusi fou i pe mai Rusia.O nei atina'e e mafai ona fa'atupula'ia ai le tele ma ua fa'atupuina le fa'aputuga o uafu na afua mai ai, e ono tula'i mai ai le fa'apopoleina ma fa'atupula'ia ai tau i luga o nei auala.

Ole maualuga ole tau ole suau'u mai le si'itia o tau ole suau'u e mafua mai i taua e fa'amoemoe e lagona e le au va'a i le kelope atoa, ma e ono fa'ailoa mai e va'a va'a o lo'o fa'aauau pea ona tautua uafu i le itulagi nei ni tau fa'asili mo nei uta.I le taimi ua tuanaʻi, ua faʻaliliuina i se $40-$50/TEU faaopoopo.

E tusa ma le 10k TEU malaga i Rusia i nofoaafi mai Asia i Europa i vaiaso taitasi.Afai o faʻasalaga poʻo le fefe i le faʻalavelave e suia ai le tele o pusa mai le nofoaafi i le vasa, o lenei manaoga fou o le a faʻamalosia ai foi le tau o Asia ma Europa aʻo tauva le au vaʻa mo le utiuti o le gafatia.

E ui o le taua i Iukureini e faʻamoemoe e aʻafia ai uta o le sami ma tau, o na aʻafiaga na aʻafia ai tau o pusa.O tau na mautu ia Fepuari, na o le 1% i le $9,838/FEU, 128% maualuga atu nai lo le tausaga talu ai ma sili atu nai lo le 6X le masani aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi.


Taimi meli: Mati-09-2022